Un pilot britanic a debutat în Formula 1 la doar 18 ani

Pilotul Oliver Bearman a debutat în Formula 1 la doar 18 ani. Momentul a avut loc sâmbătă seara în Marele Premiu al Arabia Saudită. Tânărul pilot de la Ferrari a reuşit să termine cursa pe locul 7.

440 afișări
Imaginea articolului Un pilot britanic a debutat în Formula 1 la doar 18 ani

Un pilot britanic a debutat în Formula 1 la doar 18 ani

Adolescentul a intrat în cartea recordurilor devenind cel mai tânăr pilot britanic care a început sau a terminat o cursă de Formula 1. Oliver Bearman a avut un debut de vis ocupând locul 7 la Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Debutantul a fost chemat în ultimul moment de echipa sa pentru a-l înlocui pe Carlos Sainz, după ce medicii au stabilit că spaniolul are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Bearman care pilotează în Formula 2 a avut doar o oră de antrenament pe pista din Arabia Saudită. El a început cursa de pe locul 11 şi a reuşit să depăşească piloţi cu mare experienţă.

La final, tânărul a fost votat de fani drept pilotul zilei şi a primit laude de la rivalii săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici