Un pilot din cursa de motociclism Isle of Man TT a murit din cauza complicaţiilor după un accident

Organizatorii curselor Isle of Man TT au anunţat marţi că pilotul de curse moto cu ataş, francezul Olivier Lavorel, a murit din cauza rănilor suferite, ridicând la şase numărul deceselor de la evenimentul din acest an.

181 afișări
Imaginea articolului Un pilot din cursa de motociclism Isle of Man TT a murit din cauza complicaţiilor după un accident

Un pilot din cursa de motociclism Isle of Man TT a murit din cauza complicaţiilor după un accident

Lavorel a suferit răni grave, iar compatriotul său Cesar Chanal a fost ucis într-un accident pe 4 iunie.

„Toată lumea de la Isle of Man TT Races este profund întristată să afle astăzi de decesul lui Olivier Lavorel...", au declarat marţi într-o declaraţie, citată de Reuters.

Olivier a fost transportat cu avionul la un spital din Liverpool după accident, înainte de a fi transferat la un alt spital din Franţa la sfârşitul lunii iunie, au adăugat organizatorii.

Pilotul britanic de Supersport Mark Purslow, veteranul nord-irlandez Davy Morgan şi piloţii britanici tată şi fiu de sidecar (motociclete cu ataş) Roger şi Bradley Stockton au fost celelalte victime la cursele din acest an.

Evenimentul se desfăşoară din 1907 şi se numără printre cele mai periculoase din motorsport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici