Un poliţist în timpul liber a salvat un bărbat căzut într-un lac de acumulare

  • Un poliţist din Iaşi, aflat în timpul liber, a salvat un bărbat căzut într-un lac de acumulare.
  • Salvatorul se afla la volanul unei maşini şi a fost alertat de gesturile unei femei.
  • Victima a fost scoasă din apă şi a ajuns la spital.
143 afișări
Imaginea articolului Un poliţist în timpul liber a salvat un bărbat căzut într-un lac de acumulare

Un poliţist în timpul liber a salvat un bărbat căzut într-un lac de acumulare

Un poliţist din Iaşi, aflat în timpul liber, a salvat un bărbat căzut într-un lac de acumulare. Salvatorul se afla la volanul unei maşini şi a fost alertat de gesturile unei femei. Victima a fost scoasă din apă şi a ajuns la spital.

Incidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri în Iaşi. Potrivit Poliţiei, în jurul orei 23.00, un poliţist de la Serviciul de Investigaţii Criminale, fiind în timpul liber şi deplasându-se cu maşina personală, a observat o femeie, care părea agitată.

A oprit şi a întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva, moment în care aceasta i-a arătat într-un lac de acumulare un bărbat care solicita ajutor, existând riscul să se înece.

Imediat, poliţistul a intervenit pentru a ajuta bărbatul, ţinându-l pentru ca acesta să nu se scufunde. Apoi l-a legat cu o sfoară dată de un cetăţean, astfel încât să rămână la suprafaţă.

Ulterior, au ajuns la faţa locului reprezentanţii ISU care au preluat bărbatul şi l-au transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici