Un punct de vedere pertinent despre cum s-a schimbat CSM Bucureşti: "E greu când o ai pe Cristina Neagu, când o ai pe Bella Gullden..."

CSM Bucureşti a făcut deja destul cu Metz, pentru a se asigura că va participa pentru al treilea an consecutiv în turneul Final Four al Ligii Campionilor. După numai 60 de minute de joc în dubla manşă din sferturile de finală, ”tigroaicele” au luat deja un avantaj de 13 goluri (scor 34-21), greu de imaginat chiar şi pentru film SF că ar putea fi anulat de adversară în returul din 15 aprilie.

2632 afișări
Imaginea articolului Un punct de vedere pertinent despre cum s-a schimbat CSM Bucureşti: "E greu când o ai pe Cristina Neagu, când o ai pe Bella Gullden..."

Un punct de vedere pertinent despre cum s-a schimbat CSM Bucureşti: "E greu când o ai pe Cristina Neagu, când o ai pe Bella Gullden..."

Directorul secţiei de handbal de la CSM, Bogdan Vasiliu, a explicat în câteva cuvinte ce a schimbat noul antrenor al "Tigroaicelor" în câteva zile, în condiţiile în care pentru orice tehnician e extrem de dificil de gestionat munca într-o echipă cu o pleiadă de vedete. „Per Johansson a pregătit în primul rând sufletul echipei. De asta era nevoie la dream team-ul nostru. E greu când o ai pe Cristina, când o ai pe Bella şi pe toate celelalte fete minutate să ai puterea să schimbi ceva, dar el a adus acest plus.Mă bucur  foarte mult că am realizat această mutare, care s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. Important e că suntem pe val şi avem o şansă bună pentru calificarea în Final Four. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să dăm tot ce e mai bun”, a spus Bogdan Vasiliu la Sport Total FM.

CSM Bucureşti – Metz 34-21 (19-13)

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici