Ţucudean s-a hotărât: Nici nu vrea mai audă de România. Unul dintre cei mai bogaţi români a luat o decizie radicală

George Ţucudean pare determinat să nu se implice în fotbalul românesc, din postura de finanţator, după ce a analizat cu atenţie datele financiare ale implicării la un club. După ce la începutul anului atacantul CFR-ului părea dispus să investească, acesta şi-a schimbat părerea şi a considerat că nu ar fi o afacere profitabilă.

5447 afișări
Imaginea articolului Ţucudean s-a hotărât: Nici nu vrea mai audă de România. Unul dintre cei mai bogaţi români a luat o decizie radicală

Ţucudean s-a hotărât: Nici nu vrea mai audă de România. Unul dintre cei mai bogaţi români a luat o decizie radicală

ntrebat de reporterul ProSport dacă ar cumpăra un club de fotbal din România, atacantul a strâmbat din nas şi a recunoscut că doar cele mai mari cluburi ale ţării sunt profitabile: "Dacă ar veni lumea la stadion, nu ar fi o afacere proastă, dar cum în ziua de astăzi se transmit meciurile pe toate posturile de televiziune, cred că unui om normal îi este mai simplu să se uite la televizor. Nu ştiu dacă e o afacere bună. Pentru o echipă cu tradiţie, cu suporteri mulţi, este bine. Aşa este cazul Craiovei, a Stelei şi a lui Dinamo, când sunt rezultate. În rest, echipele cu suporteri nu prea mai sunt în Liga 1".

În schimb, Ţucudean a făcut o paralelă cu fotbalul din străinătate: "Nu ştiu de ce, dar nu avem cultura celor de afară. Acolo vin 30.000 meci de meci. Îţi spun unde am fost, la Standard şi la Charlton. Am avut suporteri de 70 de ani care veneau în treninguri cu echipa, pentru ei este o sărbătoare. Deşi înainte, ţin minte când juca tatăl meu, lumea se înghesuia, stătea în picioare. Probabil şi rezultatele care sunt în afara României contează", a declarat arădeanul pentru ProSport.

Familia Ţucudean are o avere de 23-25 milioane euro, conform revistei Capital, deţinând Fabrica Cotta International şi Gemi Sport&Spa. Bunicul lui George Ţucudean, Gheorghe Cosma, controlează Cotta Internaţional Arad, un important producător de mobilă care a început să-şi desfăşoare activitatea în anul 2000.

Citeşte continuarea articolului aici 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici