Un român a dat peste cap finalista Ligii Campionilor. Daniel Boloca, integralist la Sassuolo

După ce a câştigat sâmbătă cu Juventus, Sassuolo a adus acasă alte 3 puncte valoroase, învingând miercuri pe Inter cu 2-1 (0-1), deşi nerazzurrii au preluat conducerea graţie unui gol marcat de Denzel Dumfries, joc în care românul Daniel Boloca a fost titular integralist la oaspeţi.

391 afișări
Imaginea articolului Un român a dat peste cap finalista Ligii Campionilor. Daniel Boloca, integralist la Sassuolo

Un român a dat peste cap finalista Ligii Campionilor. Daniel Boloca, integralist la Sassuolo

Inter a condus prin golul marcat în prima repriză de Denzel Dumfries, dar Sassuolo, care venea după victoria de sâmbătă de pe teren propriu cu 4-2 în faţa lui Juventus, şi-a asigurat toate cele trei puncte prin golurile lui Nedim Bajrami şi Domenico Berardi.

Inter este în continuare lider în clasament cu 15 puncte, dar este la egalitate cu AC Milan după şase meciuri, după ce echipa lui Stefano Pioli s-a impus cu 3-1 la Cagliari. Sassuolo se află pe locul opt, cu nouă puncte.

"Am făcut o primă repriză bună împotriva unei echipe de calitate şi în formă. Pentru ceea ce am creat, ar fi trebuit să marcăm mai mult de un gol", a declarat managerul lui Inter, Simone Inzaghi, pentru DAZN.

"Meciurile care sunt în balanţă se pot întoarce întotdeauna, aşa că ar fi trebuit să fim mai ageri şi mai concentraţi. Dacă îţi pierzi forma împotriva unei echipe precum Sassuolo, devine foarte dificil".

Dumfries a deschis scorul pentru Inter în primul minut suplimentar de joc al primei reprize, când a pătruns în careu şi a trimis un şut pe jos în colţul de jos al porţii.

Sassuolo a egalat în minutul 54, când Bajrami a şutat din unghi de la 12 metri învingându-l pe portarul lui Inter, Yann Sommer.

Berardi a pecetluit victoria oaspeţilor nouă minute mai târziu, cu o lovitură puternică de la distanţă la colţul scurt.

"După pauză, am început bine, apoi a fost eroarea pentru 1-1 şi de acolo nu am mai fost capabili să fim ageri, să ne păstrăm forma, Berardi a marcat un gol magic şi ne-am pierdut drumul", a adăugat Inzaghi.

Inter vizitează Salernitana sâmbătă, în Serie A, înainte de a găzdui Benfica pe 3 octombrie, în faza grupelor Ligii Campionilor.

Tot miercuri seara în Serie A, Napoli a învins confortabil pe teren propriu pe Udinese cu 4-1, cu Victor Osimhen şi Kvicha Kvaratskhelia printre marcatori.

Napoli se află pe locul cinci în clasament, cu 11 puncte.

AC Milan s-a impus în deplasare la Cagliari, scor 1-3 (1-2) şi e acum la egalitate de puncte cu concitadina Inter.

Lazio, după un debut anevoios în campionat, a luat o gură mare de oxigen, golurile lui Matias Vecino şi Mattia Zaccagni asigurând o victorie cu 2-0 pe teren propriu în faţa lui Torino. Laziali sunt pe locul 11 în clasament, cu şapte puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici