Un român a fost pus sub acuzare pentru vânzarea de bilete la suprapreţ la finala Ligii Campionilor

Românul Daniel Feroca, în vârstă de 36 de ani, va apărea la data de 9 august, în faţa unui tribunal londonez pentru că a vândut bilete la suprapreţ la finala Ligii Campionilor, dintre FC Barcelona şi Manchester United, scor 3-1, informează BBC.

27 afișări

Alături de Feroca, alte două persoane au fost puse sub acuzare pentru vânzarea de bilete la suprapreţ la finala Ligii Campionilor, acestea urmând să apară în faţa unui tribunal din Londra în cursul lunii următoare. Stuart Rice, în vârstă de 25 de ani, şi David Moorhouse (32 de ani), s-au aflat printre cele nouă persoane reţinute de poliţia metropolitană.

Cei doi au fost acuzaţi pentru vânzarea de bilete la suprapreţ în luna mai, în timp ce alte cinci persoane au fost reţinute eliberate pe cauţiune şi aşteaptă rezultatele anchetei.

Daud Husseyni, 35 de ani, din Hanovra, Germania, a pledat vinovat pentru "bişniţă" şi a fost amendat cu o mie de lire sterline.

În total, 44 de persoane au fost arestate pentru mai multe infracţiuni comise în preajma partidei câştigate, la 28 mai, de FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici