Un şoarece pe teren la meciul Manchester United - Southampton, încheiat 0-1 - VIDEO

Un şoarece a intrat pe teren în timpul meciului Manchester United - Southampton, scor 0-1, disputat sâmbătă seară, în etapa a XXIII-a a campionatului Angliei, informează The Guardian.

676 afișări
Imaginea articolului Un şoarece pe teren la meciul Manchester United - Southampton, încheiat 0-1 - VIDEO

Un şoarece pe teren la meciul Manchester United - Southampton - VIDEO

Şoarecele a fost văzut fugind aproape de marginea terenului în minutul 74 al partidei.

Formaţia Southampton, fără Florin Gardoş, românul nefiind refăcut în urma unei accidentări, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Manchester United, la un an de când a înregistrat o victorie similară în ediţia trecută a Premier League.

Sâmbătă, golul a fost marcat de Austin, în minutul 87.

La 11 ianuarie 2015, Southampton s-a impus pe Old Trafford în faţa formaţiei Manchester United datorită unui gol înscris de Tadici, în minutul 69. Gardoş a jucat în acel meci din minutul 20.

Alte rezultate înregistrate în partidele de sâmbătă din Premier League:

Watford - Newcastle United 2-1

Au marcat: Ighalo '46, Cathcart '58 / Lascelles '71

Costel Pantilimon a fost rezervă la Watford.

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 1-3

Au marcat: Vertonghen '30 (autogol) / Chadli '90+5, Kane '63, Alli '84

Leicester City - Stoke City 3-0

Au marcat: Drinkwater '42, Ulloa '87, Vardy '66

Sunderland - Bournemouth 1-1

Au marcat: Van Aanholt '45+1 / Afobe '13

West Bromwich Albion - Aston Villa 0-0

Meciul West Ham United - Manchester City are loc tot sâmbătă, iar partidele Everton - Swansea City şi Arsenal Londra - Chelsea Londra sunt programate duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici