Un star american şi-a cumpărat cel mai mare iaht construit din 1930 până acum

  • Iahtul costă peste 100 de milioane de dolari
  • Aquila mai are, printre altele, o sală de cinema şi una de forţă
  • Magic a petrecut aproape toată luna august pe coasta Croaţiei
443 afișări
Imaginea articolului Un star american şi-a cumpărat cel mai mare iaht construit din 1930 până acum

Un star american şi-a cumpărat cel mai mare iaht construit din 1930 până acum

Lui Magic Johnson îi place să petreacă de toţi banii. Legenda lui LA Lakers închiriază un iaht cu 1 milion de dolari pe săptămână pentru petrecerile sale de lux din Europa.

Nava numită Aquila este cel mai mare iaht construit vreodată în Statele Unite din 1930 încoace şi a fost gândită special pentru evenimente. 

Invitaţii pot sta într-unul dintre cele 7 apartamente, iar seara se pot distra într-o sală specială, dotată cu scenă, sistem de sonorizare de ultimă generaţie şi pupitru pentru DJ.

Dacă invitaţii lui Magic vor să se relaxeze după petrecere, aceştia pot să desfacă o şampanie şi să stea la poveşti în jacuzzi-ul imens de pe punte.

LL Cool J este unul dintre invitaţii preferaţi ai lui Magic Johnson pe iaht

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici