Un suporter Everton a fost arestat pentru nişte comentarii rasiste la adresa lui Mohamed Salah

Un suporter al echipei Everton a fost arestat după ce a distribuit pe Twitter nişte comentarii rasiste la adresa lui Mohamed Salah.

62 afișări
Imaginea articolului Un suporter Everton a fost arestat pentru nişte comentarii rasiste la adresa lui Mohamed Salah

Un suporter Everton a fost arestat pentru nişte comentarii rasiste la adresa lui Mohamed Salah

Un reprezentant al echipei Everton a vorbit în numele clubului, spunând, conform Rush Hour Sport: ”Everton condamnă vehement orice tip de rasism. Noi am împărtăşit materialele cu autorităţile şi vom aştepta să aflăm dacă acel utilizator de Twitter are legături de orice fel cu clubul”.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Merseyside a oferit de asemenea o declaraţie legată de acest caz: ”Poliţia Merseyside este conştientă de postarea ofensatoare faţă de un fotbalist al echipei Liverpool şi va cerceta această problemă”.

Mesajul denigrator la adresa lui Salah era însoţit şi de o imagine în care fotbalistul era caricaturizat. Postarea s-a răspândit rapid în mediul online, fiind distribuită de foarte mulţi utilizatori Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici