Un tribunal spaniol l-a absolvit pe Neymar de toate acuzaţiile în cazul de fraudă

Un tribunal spaniol l-a achitat marţi pe starul brazilian de fotbal Neymar şi pe ceilalţi inculpaţi într-un caz de fraudă şi corupţie privind transferul său la Barcelona de la Santos în 2013, după ce procurorii au renunţat la toate acuzaţiile în acest proces de mare anvergură.

538 afișări
Imaginea articolului Un tribunal spaniol l-a absolvit pe Neymar de toate acuzaţiile în cazul de fraudă

Un tribunal spaniol l-a absolvit pe Neymar de toate acuzaţiile în cazul de fraudă

Procesul fusese intentat de firma braziliană de investiţii DIS, deţinătoarea a 40% din drepturile lui Neymar când acesta era la Santos. În prezent, acesta joacă la Paris Saint-Germain.

DIS a susţinut că a pierdut o parte din transfer deoarece valoarea reală a acestuia a fost subestimată şi a cerut o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru Neymar şi o amendă totală de 149 de milioane de euro (157 de milioane de dolari) pentru inculpaţi.

În octombrie, procurorul Luis Garcia Canton a cerut tribunalului din Barcelona să îi achite pe toţi inculpaţii, deoarece nu a existat "nici cel mai mic indiciu de infracţiune".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici