Una dintre cele mai cunoscute arene din lume îşi schimbă numele în Crypto.com Arena

Una dintre cele mai cunoscute arene de sport şi divertisment din lume, Staples Center, va fi rebranduită după o companie de crypto. Arena de 20.000 de locuri deţinută de Anschutz Entertainment Group (AEG) va fi vândută unei firme din Singapore pentru $700 de milioane.

574 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai cunoscute arene din lume îşi schimbă numele în Crypto.com Arena

Una dintre cele mai cunoscute arene din lume îşi schimbă numele Crypto.com Arena

Acordul e valabil pentru următorii 20 de ani, iar începând de pe 25 decembrie se va numi Crypto.com Arena.

Staples Center e arena „de casă” a patru echipe celebre din sportul american – LA Lakers, LA Clippers şi LA Sparks la baschet şi LA Kings la hochei. De asemenea, stadionul a găzduit şi gale de box sau concerte ale unor mari artişti, precum Taylor Swift sau Bruce Springsteen.

Stadionul a fost deschis în octombrie 1999, iar aceasta va fi prima dată când îşi schimbă numele. Compania Staples Inc. a plătit iniţial $100 de milioane pentru drepturile asupra numelui pe o perioadă de 10 ani, apoi a semnat un acord să prelungească drepturile pe o perioadă nedeterminată, în 2009.

Crypto.com s-a lansat în 2016, iar conform site-ului său, compania are 10 milioane de utilizatori şi 3000 de angajaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici