Unal Aysal este noul preşedinte al clubului Galatasaray

Unal Aysal, despre care presa turcă a scris, în ultimele luni, că ar fi încercat să îl convingă pe tehnicianul Mircea Lucescu să revină la Galatasaray, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al clubului din Istanbul.

108 afișări
Imaginea articolului Unal Aysal este noul preşedinte al clubului Galatasaray

Unal Aysal este noul preşedinte al clubului Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aysal a obţinut 2899 din cele 4017 voturi ale membrilor Adunării Generale extraordinare a grupării Galatasaray.

Contracandidaţii lui Unal Aysal, Turgay Kiran şi Mehmet Helvaci, au obţinut 555, respectiv 391 voturi. Restul voturilor au fost anulate.

Aysal este al 34-lea preşedinte al clubului din Istanbul şi are un mandat de trei ani.

La începutul lunii mai, cotidianul Sabah a notat că Aysal a încercat, în aprilie, să obţină serviciile antrenorului echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, însă conducerea clubului ucrainean a spus clar că nu renunţă la tehnicianul român.

Ulterior, Unal Aysal a declarat că negociază pentru postul de antrenor cu un tehnician turc şi trei străini, presa speculând că aceştia ar fi Fatih Terim, Martin Jol, Mircea Lucescu şi Eric Gerets.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici