Ungaria - Muntenegru, în finala Campionatului Mondial de polo

Naţionalele Ungariei şi Muntenegrului vor disputa finala Campionatului Mondial de polo de la Barcelona, după ce au eliminat în semifinale reprezentativele Croaţiei, respectiv Italiei, cea din urmă deţinătoarea titlului.

180 afișări
Imaginea articolului Ungaria - Muntenegru, în finala Campionatului Mondial de polo

Ungaria - Muntenegru, în finala Campionatului Mondial de polo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ungaria a câştigat semifinala cu Croaţia, cu scorul de 11-10 (2-3, 4-2, 3- 2, 2-3), iar Muntenegru a trecut de Italia, cu 10-8 (3-1, 2-0, 4-3, 1-4).

Tot joi au avut loc şi meciurile pentru locurile 5 - 8, rezultatele înregistrate fiind următoarele: Grecia - Australia 11-9 şi Serbia - Spania 13-14 (după lovituri de la 5 metri).

Sâmbătă sunt programate ultimele meciuri la CM de la Barcelona, cele pentru clasarea finală pe locurile 5 - 6, între Grecia şi Spania, şi 7 - 8, între Australia şi Serbia, dar şi pentru medalii. În finala mică vor juca Croaţia şi Italia, iar pentru titlul mondial se vor duela Ungaria şi Muntenegru.

Echipa României a încheiat CM de la Barcelona pe locul 13, după patru înfrângeri: trei în grupa D, 4-10 cu Italia, 4-7 cu Kazakhstan şi 8-9 cu Germania, respectiv 5-13 cu Serbia, în runda eliminatorie pentru calificarea în sferturile de finală.

Obiectivul României la CM de la Barcelona a fost clasarea în primele opt locuri, obiectivul fiind ratat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici