UNGARIA - ROMÂNIA, scor 2-2. Dragomir: Nu a fost un joc strălucit, a fost un joc destul de modest al naţionalei României

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat vineri seară, la Sport.ro, după meciul terminat la egalitate de naţionala României cu Ungaria, scor 2-2, că selecţionata antrenată de Victor Piţurcă nu a avut "un joc strălucit", ci unul modest.

679 afișări
Imaginea articolului UNGARIA - ROMÂNIA,  scor 2-2. Dragomir: Nu a fost un joc strălucit, a fost un joc destul de modest al naţionalei României

UNGARIA - ROMÂNIA, scor 2-2. Dragomir: Nu a fost un joc strălucit, a fost un joc destul de modest al naţionalei României (Imagine: Sebastian Tataru / MediafaxFoto)

"Rezultat foarte bun. Nu mi-a plăcut jocul echipei, mi-a plăcut jocul lui Chiricheş şi în parte al lui Pintilii. Când Mutu a trecut în partea stângă a început să meargă atacul. Problema este că nu a fost un joc strălucit, a fost un joc destul de modest al naţionalei României. Au fost corecte amândouă penaltiurile, şi al nostru şi al lor. Echipa Ungariei nu este o echipă care să ne dea pe spate. Era un meci de câştigat. Mutu s-a zbătut săracul, nu prea i-a ieşit. După ce a trecut pe partea stângă a făcut câteva faze bune. Mai este nevoie de Mutu. Am dat meci egal şi am făcut şi pariu la mine la Ligă şi am avut emoţii, în minutul 90 ziceam: «Băi frate, cum să ne bată ăştia?». Acum trebuie să nu pierdem cu ungurii acasă şi cu turcii acasă pentru a ne califica la baraj. Eu zic că echipa naţională va juca bine în Olanda, nu ca aici, cu ungurii", a spus Dragomir, la Sport.ro.

Echipa naţională a României a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014. Pentru România au înscris Mutu '68 (penalti) şi Chipciu '90+2, iar pentru Ungaria au marcat Vanczak '16 şi Dzsudzsák '71 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici