Unii jucători ai Ceahlăului şi-au trimis soţiile acasă pentru că nu au cu ce să le întreţină (surse)

Mai mulţi jucători ai formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit banii în ultimele trei luni, motiv pentru care o parte dintre aceştia au fost nevoiţi să îşi trimită soţiile şi copiii în oraşele din care provin.

1 afișare
Imaginea articolului Unii jucători ai Ceahlăului şi-au trimis soţiile acasă pentru că nu au cu ce să le întreţină (surse)

Unii jucători ai Ceahlăului şi-au trimis soţiile acasă pentru că nu au cu ce să le întreţină (surse)

"Am intrat în cantonament pentru meciul cu Dacia Mioveni, iar după meci am revenit tot acolo. Păi nici ruşii, care au inventat regimul cazon de pregătire, nu mai agreează această idee la echipele lor. În plus, nu ne-am primit banii de trei luni. Din cauza asta, mai mulţi dintre băieţi au fost nevoiţi să-şi trimită soţiile şi copiii acasă, în oraşele de unde sunt, pentru că nu au din ce să le întreţină. Aşa ceva nu se poate. Nu avem noi cine ştie ce rezultate, dar dacă nu suntem buni să ni se spună şi ne căutăm alte echipe, dar nu să jucăm ca nişte sclavi", a declarat unul dintre fotbaliştii formaţiei Ceahlăul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Un alt fotbalist susţine că echipa este mult mai bună decât cea din sezonul trecut, însă de vină este conducerea clubului, pentru că nu şi-a onorat obligaţiile financiare. "Păcat că a intervenit acest eşec din Cupă. Eram bucuroşi pentru succesul contra Craiovei şi ar fi trebuit să continuăm pe aceeaşi linie. Unii se plâng că nu joacă, alţii că n-au bani. Probleme există peste tot, la orice echipă, dar important e să se comunice cu jucătorii şi să li se spună că există o perioadă mai grea. Înţelegem şi, aşa, vom rămâne uniţi. Chiar şi cu acest efectiv de jucători se poate face performanţă. Suntem mult mai buni decât eram anul trecut, pe vremea asta, doar că trebuie să strângem rândurile şi să demonstrăm acest lucru prin rezultate", a precizat jucătorul, tot sub protecţia anonimatului.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Măstăcăneanu, a confirmat problemele financiare. "Da domnule, sunt restanţe la contracte. Dar ce, noi suntem singura echipă din ţara asta care avem restanţe? Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că îşi vor primi banii dacă vor aduce nouă puncte din cinci partide. Au luat trei, mai au şase şi atunci vom face şi noi eforturi să achităm din datorii. Bani fără muncă se poate mai greu în ţara asta. Până acum am dat la cei care au pus osul la echipă, iar restul vor trebui mai întâi să demonstreze că merită şi apoi îşi vor primi şi ei banii", a spus Măstăcăneanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici