Unirea Alba Iulia a obţinut prima victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I

Nou-promovata Unirea Alba Iulia a obţinut prima victorie din actuala ediţie a Ligii I, în urma succesului repurtat, vineri, pe teren propriu, în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, scor 2-1 (0-1), în etapa a III-a a campionatului.

35 afișări
Imaginea articolului Unirea Alba Iulia a obţinut prima victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I

Antrenorul ecchipei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Bobi Verdeş, în minutul 80 şi Florin Dan '85 - penalti, pentru Unirea Alba Iulia, respectiv Răzvan Bujor, în minutul 12, pentru Politehnica Iaşi.

0-1: Răzvan Bujor a primit o pasă la 25 de metri de poartă, a pătruns în careu, lateral dreapta, şi l-a învins pe portarul Cornel Cernea cu o scăriţă, balonul lovind bara înainte de a intra în plasă.

1-1: Bobi Verdeş a reluat un balon de la aproximativ 3 metri, în urma unei lovituri libere, executate de Florin Dan.

2-1. Sergiu Costea a fost faultat de Cristi Munteanu în suprafaţa de pedeapsă, acesta din urmă primind cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

Penaltiul a fost transforma de Florin Dan cu un şut puternic, în stânga portarului Bâlbă, care nu a mai ajuns balonul, deşi plecase pe traiectoria acestuia.

Unirea Alba Iulia: 12. Cernea - 6. S. Rădoi, 2. Poverlovici, 33. Bumbac, 22. Vitinha (23. Bucurică '46) - 17. I. Bălan, 5. Dâlbea, 19. Fl. Dan, 14. C. Cristea - 7. G. Grozav (9. B. Verdeş '46), 18. Veljovici (15. Sg. Costea '63). Antrenor: Adrian Falub.

Politehnica Iaşi: 1. Brăneţ - 77. Buta, 23. Ad. Ilie, 28. Cr. Munteanu, 3. Costache - 8. Ignatov (7. Bersnjak '74), 25. Milea, 13. Cr. Bratu - 11. Bujor, 9. Bâlbă (18. Miclea '69), 10. Cr. Constantin. Antrenor: Petre Grigoraş.

Rezerve: 12. Pleşca, 24. Straton, 19. Bârlădeanu, 2. Străuţ, 5. Pecnik.

Cartonaşe galbene: I. Bălan '67 / Cr. Munteanu '57, '84, Bâlbă '67.

Cartonaş roşu: Cr. Munteanu '84

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Gero Szabo, Ionuţ Babadac (asistenţi) - Adrian Stănescu (rezervă).

Observatori: Rodion Cămătaru, Ioan Silviu Veronel.

Înainte începerii partidei, Unirea Alba Iulia a primit premiul Fair-Play, acordat de Federaţia Română de Fotbal, trofeul fiind înmânat de cei doi observatori ai meciului, căpitanului echipei Unirea Alba Iulia, Răzvan Dâlbea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici