Unirea Urziceni a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I

Campioana României, Unirea Urziceni, a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul susţinut în compania formaţiei Steaua, în etapa a treia a Ligii I, echipa stelistă suferind prima înfrângere sub conducerea tehnică a antrenorului Cristiano Bergodi.

33 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I

Unirea Urziceni a câştigat derbiul cu Steaua, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 71, de Iulian Apostol, care a reluat, cu capul de la aproximativ 10 metri, o centrare venită de la Pădureţu, de pe partea dreaptă, şi a înscris primul gol al echipei Unirea Urziceni pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

În minutul 77, Ochiroşii a executat o lovitură liberă de la aproximativ 23 de metri, dar balonul a lovit bara din stânga a lui Arlauskis.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 15. Tudose, 17. Baciu, 18. P. Marin - 25. Onicaş (10. Grzelak '80) - 7. Szekely (21. Ochiroşii '66), 19. A. Ionescu, 16. Nicoliţă - 28. B. Stancu (11. Surdu '58), 9. Kapetanos. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 24. Maftei, 6. Galamaz (16. E. Nicu '27), 22. B. Fernandes, 23. Bordeanu - 8. Paraschiv (18. Ricardo '77) - 30. S. Frunză, 10. Pădureţu, 32. Apostol (19. Brandan '85) - 14. Rusescu, 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: P. Marin '21, Onicaş '22, Stancu '36, Kapetanos '67, 81 / Apostol '48

Cartonaş roşu: Kapetanos '81

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Sebastian Stoianof, Vasile Marinescu (asistenţi) - Victor Berbecaru (rezervă)

Observatori: Alexandru Boc, Constantin Ştefan.

Supervizor: Vasile Avram.

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a strigat la arbitrul Sebastian Colţescu după gol şi până la sfârşitul meciului: "Colţescu, du-te la MM şi la Dan Petrescu să-ţi dea indicaţii", "Colţescule, îţi e frică de Dan Petrescu" "Fă ce spune Dan Petrescu că altfel pleacă din ţară".

Partida s-a disputat fără spectatori, după decizia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, care a sancţionat gruparea din Bulevardul Ghencea pentru incidentele create de suporteri la meciul cu CFR Cluj, când au aruncat cu diverse obiecte în suprafaţa de joc.

Aproximativ 50 de suporteri ai grupării "roş-albastre" s-au adunat înaintea partidei în afara stadionului şi au scandat "Becali, pleacă din Ghencea" şi "Steaua suntem noi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici