Unirea Urziceni a învins Gloria Buzău, scor 2-0

Echipa Unirea Urziceni a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Gloria Buzău, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, şi a revenit pe locul cinci în clasament.

7 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni a învins Gloria Buzău, scor 2-0

Unirea Urziceni a învins Gloria Buzău, scor 2-0 (Imagine:Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Galamaz '34 şi C. Petre '63.

Unirea Urziceni a deschis scorul în minutul 34, atunci când Galamaz a reluat cu capul din plonjon un balon centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă de Pădureţu.

În minutul 63, Onofraş, aflat la prima atingere de balon, l-a lansat pe Ciprian Petre şi acesta l-a învins pe portarul Gloriei Buzău cu un şut plasat de la şapte metri lateral dreapta, ridicând scorul la 2-0 pentru Unirea Urziceni.

În minutul 74, fundaşul formaţiei Unirea Urziceni, Ersin Mehmedovici, a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Claudiu Ionescu.

Unirea Urziceni: 12. Stelea - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 2. C. Petre, 17. Burns, 9. V. Negru (3. Ricardo '61), 25. Pădureţu - 7. Bilaşco (24. L. Balint '79), 14. B. Stancu (11. Onofraş '61). Antrenor: Dan Petrescu.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 18. Nejneru (2. D. Popa '78), 4. Jozici, 6. Tudose (19. Liţu '46), 3. Ochincă - 9. Ioviţă, 13. Gheorghiţă, 15. Vlaicu (25. Şuleap '65), 26. Eze - 20. Cl. Ionescu, 99. Nunes. Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Burns '36, Mehmedovici '44, '74, B. Stancu '52 / Vlaicu '40, Jozici '46.

Cartonaş roşu: Mehmedovici '74.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Sebastian Colţescu (central), Bela Szoke, Adrian Midişan (asistenţi) şi Ionuţ Neagu (rezervă). Observatori au fost delegaţi Nicolae Dobrescu şi Nicolae Pantea.

La partidă au asistat 2.000 de spectatori, între care şi 100 de susţinători ai formaţiei buzoiene.

La începutul meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria mamei atacantului formaţiei Gloria Buzău, Valentin Simion, decedată joi. Jucătorii buzoieni au evoluat în meciul de la Urziceni cu banderole negre pe braţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici