Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Ligii Europa

Formaţia Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, cu scorul general de 5-2 (1-4 în tur, 1-1 în retur), de echipa croată Hajduk Split, în dubla manşă din play-off-ul competiţiei.

24 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Ligii Europa

Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Ligii Europa (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Unirea Urziceni a remizat, scor 1-1 (1-0), în meciul disputat joi, pe stadionul "Steaua", în faţa croaţilor, în manşa secundă a play-off-ului.

Golul echipei Unirea Urziceni a fost reuşit, în minutul 2, de atacantul Marius Bilaşco, care într-o acţiune pe culoar, a trecut de doi adversari şi a şutat, de la 14 metri, în stânga portarului Subasici.

În minutul 65, Hajduk a rămas în inferioritate numerică, după ce Brkljaca a primit al doilea cartonaş galben.

Şi Unirea Urziceni a rămas în zece jucători, prin eliminarea lui Vasile Maftei, în minutul 82, pentru un fault asupra lui Ibricici.

Scorul final, 1-1, a fost stabilit în minutul 88, când Vukusici a primit o pasă în adâncime, l-a driblat pe Cătălin Grigore, care îi ieşise în întâmpinare, şi a înscris cu poarta goală.

Unirea Urziceni: 77. C. Grigore - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 24. Maftei, 19. Brandan - 14. Rusescu (30. Frunză '64), 25. Neaga (9. Dale '78) - 11. Onofraş, 7. Bilaşco. Antrenori: Eugen Nae şi Gabriel Caramarin.

Hajduk Split: 1. Subasici - 18. Oremus, 22. Maloca, 5. Buljat, 16. Jozinovici - 21. Brkljaca, 11. Andrici - 10. Ibricici, 14. Tomasov (7. Vejici '46), 99. An. Sharbini (27. Jonjici '76), 13. Vukusici (90. Cop '89). Antrenor: Stanko Poklepovici.

Cartonaşe galbene: Rusescu '55, Bordeanu '59, Mehmedovici '76 / Brkljaca '37, '65, Subasici '45, Andrici '73, Vukusici '88

Cartonaş roşu: Brkljaca '65

Meciul a fost arbitrat de o brigadă elveţiană, cu Claudio Circhetta la centru, ajutat la cele două linii de Beat Hidber şi Thomas Habegger, rezervă fiind Alain Bieri.

La meciul disputat pe stadionul "Steaua" din Bucureşti au asistat 918 spectatori, dintre care aproximativ 200 de susţinători croaţi.

În tur, Unirea Urziceni a fost învinsă cu scorul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici