Unirea Urziceni cere scuze patronului clubului Astra Ploieşti pentru neînţelegeri

Conducerea clubului Unirea Urziceni a cerut scuze patronului grupării Astra Ploieşti, Ioan Nicolae, pe site-ul oficial, "pentru neconcordanţele apărute pe parcursul negocierilor" privind transferul unui jucător.

20 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni cere scuze patronului clubului Astra Ploieşti pentru neînţelegeri

Unirea Urziceni cere scuze patronului clubului Astra Ploieşti pentru neînţelegeri (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost prea sentimentali şi am cedat în faţa presiunilor unui jucător, astfel că întelegerea iniţială nu a mai putut fi respectată", anunţă conducerea FC Unirea Urziceni.

Finanţatorul Astra Ploieşti, Ioan Niculae, a declarat, marţi, că mai mulţi jucători de la Unirea Urziceni, printre care şi George Galamaz, au semnat contracte cu clubul său, însă actele de transfer ale acestora au dispărut.

Pe site-ul oficial al formaţiei Astra Ploieşti au fost anunţaţi transferaţi de la Unirea Urziceni jucătorii: George Galamaz, Laurenţiu Marinescu, Ricardo Gomes, Iulian Apostol, Raul Rusescu şi Sorin Frunză.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că atacantul grupării Unirea Urziceni Marius Bilaşco a semnat un contract cu Steaua, iar George Galamaz a confirmat, prin impresarul său, că va juca la formaţia din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici