Unirea Urziceni învinge Gloria Buzău şi revine pe primul loc în clasament

Echipa Unirea Urziceni a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Gloria Buzău, într-un meci contând pentru etapa VI-a a Ligii I, şi a revenit pe primul loc în clasament.

44 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni învinge Gloria Buzău şi revine pe primul loc în clasament

Unirea Urziceni învinge Gloria Buzău şi revine pe primul loc în clasament (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Dănălache '2 şi Onofraş '82, pentru gazde, respectiv Al. Tudose '33, din penalti, pentru formaţia oaspete.

În minutul 2, Dinu Todoran a câştigat un duel cu Doicaru, a trimis în careu, de unde Cristian Dănălache a reluat cu capul, de la aproximativ 6 metri.

În minutul 32, Bordeanu l-a faultat pe Tavares la marginea careului mic, lateral stânga, şi arbitrul de centru Teodor Crăciunescu a dictat lovitură de pedeapsă, transformată de Alexandru Tudose.

În minutul 82, Onofraş aduce Unirea în avantaj în urma unui şut de la aproximativ 18 metri lateral stânga, balonul oprindu-se în vinclul porţii lui Mincă, rămas fără replică.

Unirea: 1. Arlauskis - 16. E. Nicu (17. Burns '37), 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 10. Mara, 25. Pădureţu, 19. Brandan (14. Rusescu '70), 5. Todoran (30. S. Frunză '62) - 15. Dănălache, 11. Onofraş. Antrenor: Dan Petrescu.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 25. Luis Dias, 6. Al. Tudose, 99. Tiago Dos Santos (23. Ninu '69), 26. D. Eze (27. Filip '60) - 19. Russiano, 15. Vlaicu, 7. Bicfalvi, 5. Doicaru (24. D. Popa '86) - 9. Tavares, 8. Fallardo. Antrenor: Alvaro Magalhaes.

Cartonaşe galbene: Mehmedovici '45, Onofraş '78 / Luis Dias '41, Bicfalvi '62, Al. Tudose '90+1.

Partida a fost arbitrată de o brigată condusă la centru de Teodor Crăciunescu, ajutat la cele două linii de asistenţii Corneliu Fecioru şi Daniel Demetrescu. Arbitru de rezervă a fost Lucian Ruşandu.

Observatorii partidei de pe stadionul "Tineretului" au fost Nicolae Dobrescu şi Marcel Lică.

În minutul 42, antrenorul Dan Petrescu şi-a manifestat dezaprobarea faţă de una din deciziile luate de Teodor Crăciunescu şi a fost atenţionat de acesta că va fi trimis în tribună în cazul în care protestele vor continua. Preşedintele clubului din Urziceni, Mihai Stoica, a intervenit şi el în discuţia dintre cei doi, arbitrul de centru fiind huiduit de spectatori.

În minutul 78 gazdele au solicitat o lovitură de pedeapsă, după ce Marius Onofraş a căzut în careu, în urma unui duel cu un fundaş al formaţiei buzoiene, dar Teodor Crăciunescu i-a arătat cartonaşul galben atacantului de la Unirea pentru simulare.

În minutul 83, Dan Petrescu a fost trimis în tribună de Teodor Crăciunescu din cauza protestelor repetate.

Formaţia Gloria Buzău rămâne în continuare, alături de CS Otopeni, fără niciun punct în clasament după şase etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici