Unirea Urziceni va juca în următorii doi ani la Chiajna. Primăria a preluat 50 la sută din club

Directorul general al Unirii Urziceni, Felix Grigore, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea ialomiţeană va evolua în următorii doi ani la Chiajna şi a precizat că Primăria localităţii ilfovene a preluat 50 la sută din acţiunile clubului.

17 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni va juca în următorii doi ani la Chiajna. Primăria a preluat 50 la sută din club

Unirea Urziceni va juca în următorii doi ani la Chiajna. Primăria a preluat 50 la sută din club (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Felix Grigore aşteaptă modificarea regulamentelor actuale, prin care Unirea Urziceni să-şi poată schimba sediul social şi să îşi schimbe şi denumirea.

"Trebuie spus de la început că tot ce vom face, vom face conform regulamentelor. În acest moment stadionul din Urziceni va intra în reparaţii şi vom înainta o cerere la LPF prin care le vom solicita să evoluăm la Chiajna din retur. Putem juca la Chiajna pentru maxim doi ani, pentru că nu vom şti cât vor dura lucrările", a spus Grigore.

Felix Grigore a afirmat că Primăria din Chiajna a preluat deja 50 la sută din acţiunile deţinute de Dumitru Bucşaru.

"Autorităţile locale au preluat 50 la sută din acţiunile clubului. Unirea Urziceni este organizată ca o societate pe acţiuni. Când regulamentul ne va permite să facem o schimbare de sediu social, atunci o vom face. Unirea care va evolua acum la Chiajna este tot Unirea Urziceni. Sperăm ca regulamentul să se modifice", a completat Grigore.

Oficialul grupării ialomiţene a precizat că toţi jucătorii aflaţi sub contract cu Unirea Urziceni vor rămâne la echipă, inclusiv cei împrumutaţi de la Steaua.

"Toţi jucătorii vor rămâne la dispoziţia clubului. Noul antrenor, Costel Orac, va decide ce jucători vor rămâne şi ce jucători vom transfera de la Chiajna, deoarece Concordia se luptă pentru promovarea în prima ligă, ceea ce înseamnă că are jucători de valoare", a conchis Grigore.

Clubul Unirea Urziceni a fost fondat în anul 1954, iar în sezonul 2005/2006 a promovat în prima ligă. După doar patru sezoane petrecute în Liga I, Unirea Urziceni, condusă de Dan Petrescu, a reuşit să câştige titlul de campioană a României. În Liga Campionilor, Unirea Urziceni a reuşit să adune opt puncte într-un sezon, ceea ce reprezintă un record pentru echipele de club din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici