United Galaţi, remiză la debutul în noul sezon al UEFA Futsal Champions League. Urmează meciul cu Benfica

United Galaţi, campioana României, a debutat miercuri seara, cu o remiză, în noul sezon al UEFA Futsal Champions League. Trupa pregătită de Florin Ignat a terminat la egalitate cu FK Dobovec, multipla campioană a Sloveniei.

102 afișări
Imaginea articolului United Galaţi, remiză la debutul în noul sezon al UEFA Futsal Champions League. Urmează meciul cu Benfica

United Galaţi, remiză la debutul în noul sezon al UEFA Futsal Champions League

Potrivit FRF, partida din Grupa a 4-a a competiţiei, găzduită de „Sport Hall” din Podčetrtek, s-a încheiat nedecis, scor 3-3.

„A fost un meci foarte bun făcut de băieţi! Chiar dacă în prima repriză am intrat puţin temători. Am avut ocazii de a marca. A urmat o a doua repriză foarte bună, cu trei goluri şi multe ocazii. Vreau să felicit din tot sufletul jucătorii pentru sacrificiul şi determinarea cu care au abordat această partida”, a spus la final Florin Ignat, antrenorul-jucător al campioanei United Galaţi.

În prima partidă a zilei din Grupa a 4-a, disputată tot în Sala Sporturilor din Podčetrtek, francezii de la Étoile Lavalloise au reuşit surpriza, 2-2, cu Benfica Lisabona, favorita grupei.

Joi seara, de la ora 18.30, în cel de-al doilea meci din Grupa a 4-a, CS United Galaţi va da piept cu Benfica Lisabona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici