Universitatea Cluj a lansat abonamente speciale pentru familii şi pentru studenţi

Clubul Universitatea Cluj a lansat, miercuri, pachetele de abonamente pentru cele 8 partide rămase de disputat pe teren propriu în returul campionatului, cel mai ieftin fiind la peluza a II-a, 50 de lei, destinat exclusiv studenţilor şi permite accesul a două persoane posesoare de carnet de student.

196 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj a lansat abonamente speciale pentru familii şi pentru studenţi

Universitatea Cluj a lansat abonamente speciale pentru familii şi pentru studenţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clubul a scos la vânzare şi pachete "Family" destinate familiilor, fiind valabile pentru doi adulţi şi maximum trei copii. Acestea sunt în valoare de 350 de lei, la tribunele I şi II. Copii care intră pe respectivele carduri de acces vor primi din partea clubului şepcile roşii tradiţionale, plus un DVD cu filmul documentar "U - Povestea" realizat în colaborare cu Televiziunea Română.

Preţurile la abonamente ajung până la 900 de lei pentru zona VIP a stadionului Cluj Arena, iar posesorii acestor carduri au diferite facilităţi, de la acces în parkingul subteran, la servicii de catering pe perioada partidelor.

"Cred că avem cele mai ieftine abonamente din România. Aşa cum am spus-o în repetate rânduri, dorim să aducem Universitatea aproape de fani şi aproape de mediul academic. Unele pachete de abonamente merg tocmai pe această linie", a declarat directorul executiv al clubului, Cosmin Irimieş, în cadrul unei conferinţe de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici