Universitatea Cluj - Dinamo Dresda, scor 4-4, într-un meci amical

Formaţia Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 4-4 (1-1), partida de pregătire disputată duminică, la Kundl (Austria), împotriva echipei Dinamo Dresda, proaspăt promovată în liga secundă din Germania, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13 afișări

Germanii au deschis scorul după 9 minute de joc prin Mirza, însă clujenii au revenit şi au egalat prin golul marcat de nigerianul Tony Nwakaeme (24). "Studenţii" au preluat conducerea după pauză, prin Claudiu Niculescu '60, pentru ca Alex Păcurar să majoreze avantajul formaţiei sale în minutul 67, dintr-o lovitură de la 11 metri. Jucătorii formaţiei Dynamo Dresda au revenit în joc în doar opt minute. Mai întâi Bajram a redus din diferenţă '70, pentru ca Drombo-Amper să aducă egalitatea pe tabelă '75. Bogdan Unguruşan (86) a înscris şi el pentru Universitatea Cluj, cu un şut din marginea careului, în diagonală, dar meciul s-a terminat la egalitate, George Buşcă marcând în propria poartă la ultima fază a jocului.

Antrenorul Ionuţ Badea a folosit următorul "11": Popa – Achim, Balde, Szukala, Bazzi – Marinescu, Boştină, Castro – Tony, Machado, Cristea, iar după pauză a schimbat întreaga distribuţie. Astfel, pentru Universitatea Cluj au jucat Matache – Unguruşan, Abrudan, Cucui, Nicola (Buşcă) – Nasser, Păcurar – Cojocnean, Voican, Mendy – Niculescu.

Dinamo Dresda a revenit în ligă secundă germană în acest sezon, după ce a trecut în barajul de promovare de gruparea VfL Osnabruck. De-a lungul istoriei, Dinamo a câştigat de opt ori campionatul fostei Germanii de Est şi de şapte ori Cupa, pe plan intern.

Universitatea Cluj va juca miercuri următorul meci de pregătire, împotriva campioanei Cehiei, Viktoria Plzen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici