Universitatea Cluj - Dinamo, scor 0-0, în Liga I

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care de la gazde s-au accidentat doi fundaşi în prima repriză.

203 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Dinamo, scor 0-0, în Liga I

Universitatea Cluj - Dinamo, scor 0-0, în Liga I (Imagine: Sebastian Sascau/Arhiva Mediafax Foto)

Universitatea Cluj: Popa - Unguruşan, Szukala, Abrudan, Grecu (Mendy '27, Nasser '37) - Marinescu, Boştină, Păcurar - Cojocnean, Niculescu (Tony '57), Cristea. Antrenor: Ionuţ Badea.

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Grigore, Diabate - Rus, Kone, C. Munteanu, Alexe (Păun '79) - Dănciulescu (L. Ganea '88), Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Abrudan '45, Păcurar '86 / Alexe '62, Păun '90+1

Arbitri: Alexandru Deaconu - Cristian Nica, Ionel Popa - Ovidiu Haţegan

Observatori: Aron Huzu şi Gheorghe Nedelescu.

La meci au asistat aproximativ 22.000 de spectatori, între care şi 1.200 de fani dinamovişti.

La începutul primei reprize, suporterii celor două formaţii au refuzat să îşi încurajeze echipele în semn de protest. În minutul 55, fanii au aprins mai multe torţe, mai întâi galeria gazdelor în două rânduri, iar apoi cea a oaspeţilor. Crainicul stadionului a făcut apel ca spectatorii să nu mai folosească materiale pirotehnice.

Fundaşul echipei Universitatea Cluj, Gaston Mendy, a fost transportat la spital în prima repriză, după ce s-a accidentat la cap ciocnindu-se cu dinamovistul Laurenţiu Rus. Mendy s-a accidentat în minutul 35, după ce trimis iniţial mingea cu capul în aut, iar la faza următoare s-a lovit cap în cap cu Laurenţiu Rus. Fotbalistul echipei clujene a fost scos de pe teren cu ambulanţa şi dus la spital după câteva minute. Gaston Mendy fusese introdus în joc în minutul 27, în locul lui Constantin Grecu, accidentat de asemenea la cap, tot la un duel cu Rus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici