Universitatea Cluj - Dinamo, scor 2-1, în Liga I

Echipa Universitatea Cluj a învins, vineri, la Mediaş, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.

34 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Dinamo, scor 2-1, în Liga I

Universitatea Cluj - Dinamo, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Golurile clujenilor au fost marcate de Claudiu Niculescu '17 şi Nasser Menassel '72, în timp ce pentru Dinamo a punctat Dănciulescu '68.

Universitatea Cluj a deschis scorul în minutul 17 prin Claudiu Niculescu, care a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri, după o centrare a lui Delgado.

În minutul 68, Dinamo reuşeste să restabilească egalitatea, printr-un gol al lui Ionel Dănciulescu de la 6 metri, după ce a recuperat o minge respinsă greşit de Abrudan.

Universitatea Cluj a stabilit scorul final, în minutul 72, printr-un gol reuşit de Nasser Menassel, de la aproximativ opt metri, dupa ce a profitat de a o greşeală a lui Diabate.

În minutul 80, Mendy (Universitatea Cluj) a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

Universitatea Cluj: 12. M. Popa - 2. Buhuş, 6. Abrudan, 5. Pele, 3. Mendy - 7. Delgado, 8. Nasser, 22. Boştină (24. Balde '46), 20. Cojocnean (17. Voican '69) - 9. Cl. Niculescu (26. Tony '76), 11. Machado. Antrenor: Ionuţ Badea.

Dinamo: 12. Dolha - 18. Bărboianu, 24. Găman, 21. D. Grigore, 2. Diabate - 3. Rubio (20. Bakaj '57), 5. D. Kone, 8. Pătraşcu (7. C. Munteanu '46), 10. Alexe -25. Dănciulescu (9. Ţucudean '79), 19. L. Ganea. Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Delgado '78, Buhuş '90+2 / Mendy '75, '80

Cartonaş roşu: Mendy '80

Arbitri: Alexandru Tudor - Zoltan Szekely, Vasile Marinescu - Paul Unimatan.

Observatori: Constantin Ştefan, Cornel Cacoveanu.

Supervizor: Octavian Goga.

La meciul disputat pe Stadionul Gaz Metan din Mediaş au asistat aproximativ 6.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici