Universitatea Cluj - FC Vaslui, scor 1-1, în etapa a III-a a Ligii I

Formaţiile Universitatea Cluj şi FC Vaslui au remizat, scor 1-1 (0-0) , vineri, în primul meci al etapei a III-a a Ligii I, partidă care a fost întreruptă de mai multe ori din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra stadionului "Cetate", din Alba Iulia.

35 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - FC Vaslui, scor 1-1, în etapa a III-a a Ligii I

Meciul Universitatea Cluj - FC Vaslui, întrerupt din cauza unei furtuni (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Wesley, în minutul 80, din penalti, pentru clujeni egalând Cvirik, în minutul 84.

FC Vaslui a deschis scorul în minutul 80 al meciului prin Wesley, care a transformat o lovitură de pedeapsă. Arbitrul a dictat penalti după un fault asupra lui Daniel Pancu.

Cvirik a adus egalarea pentru clujeni la patru minute după ce oaspeţii au deschis scorul. Munteanu a şutat de la aproximativ 10 metri lateral dreapta pe lângă portarul Kuciak, mingea ajungând la fundaşul gazdelor după o respingere greşită a lui Gladstone.

Universitatea Cluj: 1. Matache - 18. Unguruşan, 25. D. Munteanu, 23. Cvirik, 20. Belosevici - 24. Balde - 16. Delgado (11. Machado '81), 28. V. Gheorghe (10. Acosta 90+1), 22. Boştină - 27. Lemnaru, 9. Cl. Niculescu. Antrenor: Marian Pană.

FC Vaslui: 69. Kuciak - 6. Rivas, 3. Papp, 85. Gladstone, 20. Milanov - 11. Milisavljevici, 18. Sânmărtean, 4. Ghencev, 23. Pavlovici, 30. R. Costin (8. Pancu '75)- 21. Bodipo (80 Wesley '75). Antrenor: Lopez Caro.

Cartonaşe galbene: Cvirik '55

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Cristian Nica, Aurel Oniţă (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă).

Observatori: Sorin Satmari, Corneliu Sorescu.

La începutul meciului au fost prezenţi în tribunele stadionului din Alba-Iulia aproximativ 1.500 de spectatori dar, din cauza furtunii, au mai rămas doar aproximativ 800 de suporteri.

Meciul a fost întrerupt, în minutul 14, din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra oraşului Alba Iulia, şi s-a reluat după aproximativ 40 de minute de întrerupere. Partida a mai fost întreruptă iniţial şi în minutul 10, când din cauza vântului puternic au început să se răstoarne panourile publicitare de la marginea terenului, iar arbitrul le-a cerut organizatorilor să le îndepărteze, pentru ca jucătorii să nu fie loviţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici