Universitatea Cluj învinge U Craiova 1948 şi urcă pe loc de play-off

Universitatea Cluj a învins duminică pe U Craiova 1948, pe Cluj Arena, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Superiligii la fotbal masculin, cu 2-1 (1-1). Clujenii sunt pe loc de play off, cu 26 de puncte.

467 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj învinge U Craiova 1948 şi urcă pe loc de play-off

Universitatea Cluj învinge U Craiova 1948 şi urcă pe loc de play-off

Universitatea Cluj a dominat prima parte a meciului şi a deschis scorul în minutul 18, când Masoero a trimis cu capul pe poartă o minge venită din corner, iar Stoica a trimis în ppartă mingea respinsă de portarul Gurău.

Oaspeţii au egalat în minutul 38, după ce clujenii au mai ratat o ocazie importantă, câteva minute mai devreme.

Compagnucci a urcat în francul drept şi a centrat nestânjenit în faţa porţii, de unde Yassine Bahassa a marcat simplu, cu latul, lângă bară.

Ardelenii au revenit în avantaj după pauză, când Chipciu la angajat pe Daniel Popa în careu şi acesta a marcat la vinclul porţii lui Gură, dintr-o poziţie uşor incomodă pentru 2-1 (min. 53).

Universitatea Cluj urcă pe loc de play-off după această etapă, cu 26 de puncte, pe poziţia a 6-a, în timp ce U Craiova 1948 e pe locul 14, cu 18 puncte

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici