Universitatea Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată, sâmbătă, pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia, cu echipa Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XV-a a Ligii I.

23 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în Liga I

Universitatea Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Boştină '68 pentru gazde, respectiv Stromajer '7 pentru Pandurii Târgu Jiu.

Stromajer a deschis scorul, în minutul 7, cu un şut de la aproximativ 8 metri, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Matei.

În minutul 68, Boştină a egalat, cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Unguruşanu, care a driblat în bandă doi adversari.

Centralul Istvan Kovacs a acordat penalti pentru Pandurii în minutul 77, după un fault al lui Izvoranu la Băcilă, dar Claudiu Voiculeţ a executat slab, iar portarul Huţan a apărat.

Universitatea Cluj: 12. Huţan - 18. Unguruşan, 4. Szilagyi, 23. Cvirik, 13. Izvoranu - 28. V. Gheorghe (7. Acosta '46), 8. Reinaldo - 16. Delgado (2. Buhuş '66), 22. Boştină, 14. Piţ (17. Voican '85) - 27. Lemnaru. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 2. Matei, 26. Maksumici (28. Nasser '72), 21. Chiricheş, 29. Grecu - 5. Pintilii - 7. Băcilă (6. Cardoso '90+2), 14. Voiculeţ, 8. Orac, 27. Vranjes (16. Nistor '72) - 20. Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Delgado '59, Reinaldo '60, Cvirik '63, Izvoranu '76 / Stromajer '32, Voiculeţ '43, Grecu '78

Arbitri: Istvan Kovacs - Zoltan Szekely, Gabriel Bârjac - Cristina Dorcioman

Observatori: Nicolae Grigorescu, Daniel Prodan.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Înainte de începerea partidei, fotbalistul echipei Universitatea Cluj, Afonso Delgado, i-a dat o minge unui suporter din Alba Iulia, Florin Niculescu, care este într-un scaun cu rotile.

În premieră, finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a stat pe bancă la partida de la Alba Iulia. Pe foaia de joc a figurat Marian Pană ca antrenor la Universitatea Cluj, tehnicianul aflându-se în perioada de preaviz. Echipa clujeană a fost condusă la meciul cu Pandurii de antrenorul interimar Claudiu Niculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici