Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 3-2, în Liga I

Echipa Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, la Mediaş, cu scorul de 3-2 (1-2), meciul disputat, în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a IV-a a Ligii I.

171 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 3-2, în Liga I

Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 3-2, în Liga I

Pentru Universitatea Cluj au marcat Claudiu Niculescu '16, Boştină '60 şi Tony '90+4, în timp ce golurile formaţiei ploieştene au fost reuşite de Szukala '43 (autogol) şi Valentin Negru '43.

Clujenii au deschis scorul în minutul 16, prin Claudiu Niculescu, care înscrie cu un şut plasat din lovitură liberă de la 20 de metri, la colţul lung.

În minutul 29, Pompiliu Stoica trage în diagonală, mingea se loveşte de Szukala şi îl păcăleşte pe Marius Popa.

Petrolul îşi măreşte avantajul în minutul 43, prin Valentin Negru, care înscrie cu un şut spectaculos, sub bară, după o minge venită din partea dreaptă care a depăşit toată apărarea clujeană.

În minutul 54, Apostu (Petrolul) este eliminat direct, pentru un fault asupra portarului Popa.

Universitatea Cluj egalează în minutul 60, după ce Grecu a centrat în faţa porţii, de unde Boştină a reluat în plasă.

În minutul 72, portarul Zendeli a parat o lovitură de la 11 metri, executată pe centru de Alexandru Păcurar (Universitatea Cluj).

Clujenii obţin victoria în minutul 90+4, după ce Boştină a centrat în careu, iar Tony a înscris cu o lovitură de cap la colţul lung dintre doi fundaşi adverşi.

Universitatea Cluj: M.Popa - Unguruşan, Szukala, Pele, Grecu - Marinescu (Grozav '81), Boştină, Păcurar (Nasser '77) - Tony, Niculescu (Cojocnean '59), Ad.Cristea. Antrenor: Ionuţ Badea.

Petrolul Ploieşti: Zendeli - Străuţ, Barbu, Sipovici, P. Stoica - Dumitru, Opriţa (Borza '83), Bărbulescu (Milea '76) - Apostu, Enescu - Negru (Stoimirovici '63). Antrenor: Valeriu Răchită.

Cartonaşe galbene: Niculescu '56 / Borza '87, Stoimirovici '89, Zendeli '90, Stoica '90+3

Arbitri: Radu Petrescu - Florin Păunescu, Bogdan Gheorghe - Lucian Rusandu

Observatori: Constantin Ştefan, Rodion Cămătaru.

Deşi meciul s-a jucat fără spectatori, Universitatea Cluj având terenul suspendat, ca urmare a incidentelor de la partida cu Rapid, din etapa a II-a a Ligii I, echipa clujeană a fost încurajată de câteva zeci de suporteri care s-au plasat în pădurea de pe dealul din spatele peluzei stadionului. După deschiderea scorului, fanii au aprins două torţe şi au scandat împotriva preşedintelui LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici