Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti, scor 0-1, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci disputat pe Cluj Arena, în etapa a XX-a a Ligii I.

550 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti, scor 0-1, în Liga I

Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 37 de Rusescu, care a beneficiat de o respingere greşită a lui Szukala şi a înscris cu un şut la colţul scurt de la 11 metri.

Universitatea Cluj: Bornescu - Achim (Cojocnean '74), Galamaz, Szukala, D. Popa - Păcurar, Hoban, Marinescu, Cristescu (Grozav '71), Ad. Cristea - Cl. Niculescu (Tony '76). Antrenor: Ionuţ Badea.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Martinovici (Bicfalvi '6), Geraldo, Chiricheş, Pârvulescu - Chipciu, Bourceanu, Prepeliţă (Iliev '23), Fl. Costea (Bălan '82) - Tatu, Rusescu. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Cl. Niculescu '50, Cristescu '60, Păcurar '63 / Bicfalvi '67, Pârvulescu '90+1.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Aurel Oniţa, Eduard Dumitrescu (asistenţi).

La partida de pe Cluj Arena au asistat aproximativ 30.000 de spectatori, dintre care 50 de fani stelişti.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului actor Emil Hossu, decedat la 25 ianuarie. Suporterii clujeni au afişat un banner: "Aşa cum îmi iubesc satul, aşa ţin la «U»", un citat după regretatul actor Emil Hossu.

Fanii Universităţii Cluj au scandat împotriva preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici