Universitatea Cluj - Unirea Urziceni, scor 4-2, în Liga I

Echipa Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, cu scorul de 4-2 (1-1), formaţia Unirea Urziceni, într-un meci disputat pe stadionul "Gloria" din Bistriţa, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

28 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj - Unirea Urziceni, scor 4-2, în Liga I

Universitatea Cluj - Unirea Urziceni, scor 4-2, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile clujenilor au fost marcate de Claudiu Niculescu '35, Gabriel Machado '56, Adrian Cristea '76 şi Andrei Voican '90+2, în timp ce pentru Unirea Urziceni a punctat Adrian Mihalcea '15, '48.

Unirea Urziceni a deschis scorul în minutul 15, prin Adrian Mihalcea, care înscrie cu un lob de la 18 metri, după un contraatac al formaţiei ialomiţene.

În minutul 35, gazdele reuşesc să egaleze, scor 1-1. Machado a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în faţa porţii, iar Claudiu Niculescu, aflat la al 300-lea său meci în Liga I, înscrie din a doua încercare.

După trei minute de la reluarea jocului, Unirea Urziceni îşi majorează diferenţa pe tabela de marcaj, scor 1-2. Scărlătescu centrează în şase metri, la semiînălţine, iar Mihalcea înscrie de lângă Abdrudan.

În minutul 56, clujenii egalează, pentru a doua oară, după ce Buhuş a ridicat o minge peste apărarea celor de la Urziceni, iar Machado a marcat cu o lovitură de cap.

Unirea Urziceni a rămas în inferioritate numerică din minutul 68, când Mera a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

În minutul 76, Universitatea Cluj preia pentru prima dată conducerea pe tabela de marcaj, scor 3-2, după ce Voican îl deschide pe Tony, nigerianul întoarce pentru Nasser, lovitura de cap a acestuia este respinsă până la Cristea, care înscrie cu un şut plasat.

În minutul 86, jucătorul Unirii, Valeriu Lupu, s-a accidentat grav, fiind scor cu targa de pe teren, el revenindu-şi cu greu la marginea terenului.

Scorul final, 4-2, este stabilit în minutul 90+2. În urma unei combinaţii între Păcurar şi Voican, ultimul îl fixează pe Curcă pe linia porţii şi înscrie cu un şut plasat de la 18 metri.

Universitatea Cluj: 12. M. Popa - 2. Buhuş, 6. Abrudan, 5. Pele, 16. Ascoli (3. Mendy '78) - 7. Delgado (17. Voican '70), 8. Nasser 10. Păcurar, 30. Cristea - 11. Machado, 9. Niculescu (26. Tony '64). Antrenor: Ionuţ Badea.

Unirea Urziceni: 1. Curcă - 27. Homei, 3. Teuşan, 24. Mera, 4. Lupu (5. Ioniţă '88) - 22. Scărlătescu, 30. Marcu, 25. Onicaş (6. Muzac '62), 31. Senin - 14. Rusescu, 90. Mihalcea (20. Toşca '70). Antrenor: Marian Pană.

Cartonaşe galbene: Cristea '27, Ascoli '51 / Mera '39, '68, Senin '40, Teuşan '60

Cartonaş roşu: Mera '68

Arbitri: Georgian Ionescu (central) - Sebastian Gheorghe, Ovidiu Artene (asistenţi) - Florin Ghimbăşan (rezervă).

Observatori: Nicolae Marodin, Victor Ciocan.

Supervizor: Alexandru Boc.

La meciul disputat la Bistriţa au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, dintre care 1.000 susţinători ai formaţiei clujene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici