Universitatea Cluj va juca la Bistriţa meciul cu Unirea Urziceni

Oficialii clubului Universitatea Cluj au anunţat, vineri, că partida de pe teren propriu, cu Unirea Urziceni, programată sâmbătă, 12 martie, în etapa a XXI-a a Ligii I, se va juca la Bistriţa.

18 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj va juca la Bistriţa meciul cu Unirea Urziceni

Universitatea Cluj va juca la Bistriţa meciul cu Unirea Urziceni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clujenilor, Cristian Barabancea, a declarat că a ajuns la un acord cu preşedintele bistriţenilor, Jean Pădureanu, pentru închirierea arenei Gloria. "Am semnat actele şi totul e stabilit: cu Urziceniul jucăm la Bistriţa. Apoi, aşa cum am anunţat, restul partidelor din retur de pe teren propriu le vom disputa la Mediaş", a declarat Barabancea pentru MEDIAFAX.

Începând cu luna aprilie, "U" Cluj va evolua în partidele considerate pe teren propriu pe stadionul echipei Gaz Metan Mediaş. Clujenii au evoluat în turul campionatului, dar şi în partida cu FC Braşov pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, dar au decis să schimbe locul de disputare a meciurilor de "acasă" din cauza gazonului prost. Echipa clujeană e nevoită să evolueze pe teren neutru deoarece stadionul propriu, Cluj Arena, se află încă în construcţie, urmând a fi finalizat la începutul lunii septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici