Universitatea Craiova 2-0 FCSB. Marinos Ouzounidis: „Am jucat mai bine în 10 oameni”

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, a declarat după meciul câştigat joi seara de olteni cu 2-0, că echipa sa a jucat mai bine, după ce Vătăjelu a fost eliminat în minutul 54, pentru cumul de cartonaşe.

192 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova 2-0 FCSB. Marinos Ouzounidis: „Am jucat mai bine în 10 oameni”

Universitatea Craiova 2-0 FCSB. Marinos Ouzounidis: „Am jucat mai bine în 10 oameni”

„Am obţinut o mare victorie. Le-am spus băieţilor înainte de meci că vrem cele 3 puncte. Ştiam că va fi dificil, deoarece de-a lungul sezonului nu am învins echipele de pe primele două locuri, până acum. În prima repriză nu am jucat foarte bine. Cred că am fost mai nervoşi decât ar fi trebuit. Le-am spus jucătorilor la pauză să se relaxeze puţin. În repriza secundă am jucat mai bine şi, chiar dacă e ciudat, am jucat mai bine în 10 oameni, am atacat mai bine, mai încrezători. Ni s-au oferit oportunitatea de a ataca spaţiile libere, ceea ce a fost mai bine pentru noi. În cele din urmă al luat cele trei puncte.”, a spus Marinos Ouzounidis la Digisport 1.

Antrenorul grec s-a arătat în continuare uşor nemulţumit de jocul prestat de echipa sa: „Le-am spus jucătorilor să ne facem jocul obişnuit, chiar dacă încercăm să schimbăm unele lucruri din punct de vedere tactic şi mental, să fim mai încrezători cu mingea la picior. Încă mă aştept la mai mult de la jucătorii mei, pentru că ştiu că pot juca mai bine.”

Întrebat dacă vizează la câştigarea campionatului, Ouzounidis a spus: „Mai avem multe jocuri dificile de jucat. Am câştigat două meciuri grele, iar acum urmează o confruntare foarte, foarte dificilă împotriva celor de la Academica. După aceste două victorii am putea să ne pierdem concentrarea, de aceea meciul este periculos. Suntem pe locul 3, mai aproape de adversarele de pe primele poziţii, dar mai avem încă foarte multe meciuri.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici