Universitatea Craiova a învins liderul CFR Cluj cu scorul de 2-0, în Liga I

Universitatea Craiova a învins liderul CFR Cluj cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-un meci din etapa XXIII a Ligii I de fotbal.

1085 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a învins liderul CFR Cluj cu scorul de 2-0, în Liga I

Universitatea Craiova a învins liderul CFR Cluj cu scorul de 2-0, în Liga I

Au marcat Andrei Cristea în minutul 14 şi Elvir Koljic, în minutul 78.

Oltenii s-au impus cu 2-0 şi au demonstrat că au forţa de a rămâne în continuare în lupta pentru titlu, astfel că jocurile din playoff se anunţă şi mai disputate.

Antrenorul Devis Mangia a fost mulţumit de rezultatul de duminică seară, dar le-a cerut elevilor săi să fie mai calmi în teren.

"N-a fost totul perfect. Rezultatul e bun, dar CFR Cluj a jucat mai bine ca noi în prima repriză. La pauză le-am zis jucătorilor că trebuie să fim mai calmi. Am alergat mai mult în prima repriză, dar trebuia să fim mai calmi. În repriza a doua am fost mai calmi, iar atitudinea a fost perfectă. Echipa a demonstrat că este o echipă. Andrei Cristea a fost într-o condiţie mai bună pentru meciul ăsta. Antrenorul lucrează tot timpul cu jucătorii şi ştie cel mai bine când să-i introducă. Nu şiu nimic de Ioniţă, Ioniţă e la CFR. Nu vorbesc de jucătorii altor echipe. CFR Cluj e pe primul loc, e cea mai bună echipă. Dacă pierdeam azi, totul era închis pentru noi", a spus Devis Mangia, la final.

Pe de altă parte, Antonio Conceicao a felicitat echipa Craiovei: "Am controlat meciul. Am avut multe ocazii de gol, dar aşa e în fotbal. Felicit Craiova pentru victorie, noi ne gândim la meciul următor. Trebuie să fim pregătiţi. Au jucat jucătorii care erau disponibili, dar eu cred că echipa s-a prezentat foarte bine. Am avut situaţii de gol, aşa cum s-a întâmplat şi cu Hermannstadt. N-am fost destul de eficaci. Craiova are o echipă bună. Ştiam că dacă am fi câştigat astăzi, ar fi fost foarte greu pentru ei în playoff. Au forţa să câştige campionatul. Mitriţă e un jucător foarte bun, dar Craiova are şi alţi jucători importanţi, cu calitate. Întrebaţi administraţia dacă se caută înlocuitor, nu pe mine", a spus Antonio Conceicao, la finalul partidei de pe stadionul Ion Oblemenco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici