Universitatea Craiova a obţinut prima victorie în faţa Unirii Alba Iulia în Liga I, scor 3-1

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Unirea Alba Iulia şi a obţinut prima victorie din istoria confruntărilor dintre cele două grupări în Liga I.

12 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a obţinut prima victorie în faţa Unirii Alba Iulia în Liga I, scor 3-1

Universitatea Craiova a obţinut prima victorie în faţa Unirii Alba Iulia în Liga I, scor 3-1(Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Florin Costea '15, '30, '79 (penalti) pentru Universitatea, respectiv Bobi Verdeş '31, pentru Unirea.

1-0: Florin Costea a primit un balon la marginea careului, în poziţie centrală, şi atacantul Universităţii a înscris cu un şut plasat, de la aproximativ 14 metri.

2-0: Wobay a executat o lovitură liberă până la Trică, acesta a deviat până la Bădoi şi acesta din urmă i-a pasat lui Florin Costea care a majorat diferenţa pe tabela de marcaj.

2-1: Barbu a trecut pe sub un balon centrat de pe partea stângă, mingea l-a lovit în genunchi pe pe Bobi Verdeş şi a intrat în plasă, după ce portarul Silviu Lung jr. a fost prins pe picior greşit.

În minutul 42, Bădoi a centrat cu efect de pe partea dreaptă, portarul Rotaru a respins greşit, în proprie poartă, însă golul a fost anulat de arbitrul Teodor Crăciunescu, la semnalizarea tuşierului Nicolae Megheşan, pentru că balonul depăşise suprafaţa de joc la centrarea lui Bădoi.

3-1: Poverlovici l-a faultat în careu pe Vali Badea şi arbitrul Teodor Crăciunescu a acordat penalti în favoarea Universităţii, transformat în cele din urmă de Florin Costea, care a reuşit astfel o triplă.

Universitatea Craiova: 21. Lung jr. - 32. Bădoi, 3. R. Barbu (2. Bărboianu '46), 4. Mitchell, 8. Şoavă - 6. D. Stoica - 77. Wobay, 30. Prepeliţă, 10. E.Trică, 10. Fl. Costea (20. Dina '86) - 9. M. Costea (11. V. Badea '58). Antrenor: Eugen Neagoe.

Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 6. S. Rădoi, 2. Poverlovici, 13. Vujadinovici, 23. Bucurică - 17. I. Bălan (7. G. Grozav '75), 5. Dâlbea, 20. Olah, 14. C. Cristea - 19. Fl. Dan (15. S. Costea '81) - 9. Verdeş (21. Santos '59). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Mitchell '64, Fl. Dan '69, Poverlovici '76.

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Ioan Onicaş, Nicolae Meghesan (asistenţi) - Florin Constantin (rezervă).

Observatori: Mircea Călin, Constantin Gheorghe.

La partida de pe stadionul "Ion Oblemenco" au asistat aproximativ 1000 de spectatori, printre care şi un grup de 25 de deţinuţi de la penitenciarul Perendava. După marcarea primului gol al partidei, în sectorul ocupat de grupul deţinuţilor, şi-a făcut apariţia şi o mireasă.

Fotbalistul Valentin Bădoi a jucat primul său meci din campionat în tricoul Universităţii Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici