Universitatea Craiova are datorii de 1,6 milioane de lei

Gruparea Universitatea Craiova are datorii în valoare de 1,6 milioane de lei la bugetul local, bani pe care ar urma să-i achite în patru tranşe anuale, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Director al clubului, Adrian Mititelu.

1 afișare
Imaginea articolului Universitatea Craiova are datorii de 1,6 milioane de lei

Universitatea Craiova are datorii de 1,6 milioane de lei

Mititelu a menţionat că, în ciuda investiţiilor făcute pentru modernizarea stadionului Ion Oblemenco, Primăria Craiova refuză să prelungească contractul de cesionare a arenei. "Acum ne-au scos datori la impozite cu 16 miliarde de lei vechi, urmând ca de acum înainte să plătim circa 4 miliarde anual", a spus Mititelu, care a avertizat că dacă la următoarele alegeri locale Antonie Solomon va fi ales din nou primar al Craiovei, va muta echipa în alt oraş.

Finanţatorul Universităţii Craiova a menţionat că, în contul datoriei clubului către bugetul local, un teren aflat în proprietatea sa şi care este în patrimoniul clubului a fost pus sub sechestru.

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, crede că formaţia olteană ar trebui să beneficieze de un sprijin mai mare din partea Primăriei, aşa cum se întâmplă în alte oraşe, în timp ce viceprimarul Gheorghe Nedelescu, care este şi observator federal, a subliniat că a încercat să iniţieze un proiect pentru întreţinerea stadionului de către autorităţile locale, care "a murit în faşă pentru că altele sunt interesele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici