Universitatea Craiova cere rejucarea meciului cu CFR Cluj din Cupa României

Oficialii clubului Universitatea Craiova cer rejucarea meciului cu CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României, urmând să trimită o adresă în acest sens Federaţiei Române de Fotbal şi grupării ardelene.

53 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova cere rejucarea meciului cu CFR Cluj din Cupa României

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian MItitelu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Oficialii Universităţii consideră că echipa lor a fost dezavantajată în mai multe rânduri de brigada de arbitri care l-a avut la centru pe Alexandru Tudor.

Printre greşelile imputate de olteni arbitrilor se numără anularea pe motiv de ofsaid a unui gol înscris de Florin Costea şi nesemnalizarea unui ofsaid la golul marcat de CFR Cluj, prin argentinianul Sebastian Dubarbier.

Echipa CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici