Universitatea Craiova cere teste poligraf la meciurile pentru menţinerea în Liga I

Clubul Universitatea Craiova a trimis adrese la LPF şi FRF, dar şi la DNA, în care a cerut ca la meciurile din ultima etapă, în care sunt implicate echipe ce se luptă pentru salvarea de la retrogradare, să fie delegaţi câte trei supervizori şi unii jucători să fie testaţi cu poligraful.

89 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova cere teste poligraf la meciurile pentru menţinerea în Liga I

Universitatea Craiova cere teste poligraf la meciurile pentru menţinerea în Liga I (Imagine: www.fbi.gov)

Universitatea Craiova a cerut ca Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) să se autosesizeze, după ce fostul impresar Ioan Becali a declarat miercuri la Gsp TV că meciul Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi se anunţă "un blat de zile mari".

Gruparea oltează vrea ca reprezentanţi ai DNA să fie prezenţi atât la partida Universităţii Craiova, cât şi la meciurile Unirea Alba Iulia - Pandurii Târgu Jiu şi Poli Iaşi - Unirea Urziceni, importante pentru stabilirea echipelor ce vor retrograda.

Clubul craiovean a cerut, în adresele către LPF şi FRF, ca la cele trei meciuri să fie trimişi cât trei supervizori cu experienţă mare în fotbal. Universitatea Craiova mai vrea ca forurile fotbalistice şi DNA să dispună ca la finalul celor trei partide de la fiecare echipă să fie selectaţi câte doi jucători care să efectueze testul poligraf.

Meciurile Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, Unirea Alba Iulia - Pandurii Târgu Jiu şi Poli Iaşi - Unirea Urziceni, din ultima etapă a Ligii I, sunt programate sâmbătă, de la ora 16.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici