Universitatea Craiova - CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a patra din play-off

Primul meci din etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 Betano, Universitatea Craiova - CFR Cluj s-a încheiat 0-0.

115 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a patra din play-off

Universitatea Craiova - CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a patra din play-off

CFR Cluj a început hotărâtă partida cu oltenii. În primul minut al partidei Ciprian Deac a trimis o minge lungă pentru Omrani, iar Pigliacelli a ieşit să prindă, dar a fost incomodat de atacantul francez. Apoi Omrani i-a furat mingea, a centrat în careu, iar Kelic a respins. Acelaşi Omrani a mai încercat să prindă plasa apărată de Pigliacelli, dar a şutat peste poartă.

Prima ocazie a Craiovei a venit în minutul 20, când Alexandru Cicâldău a executat bine, cu efect, o lovitură liberă de la distanţă, dar Arlauskis a respins greu, în faţă, iar Kevin Boli a reuşit să respingă mingea în corner înainte ca vreunul dintre fotbaliştii olteni să vină şi să marcheze.

Pe final de repriză, CFR a avut ocazia să intre cu avantaj la pauză. Deac, aflat în banda stângă, a intrat în centru şi a centrat perfect, cu efect, pentru Bud, care a reuşit să reia, dar balonul a trecut peste poarta lui Pigliacelli.

În a doua parte a meciului, jucătorul de la Cluj, Boli a trecut printr-o căzătură dramatică. Fundaşul CFR-ului a sărit la cap cu Fortes şi a căzut pe coloană şi pe gât. Fotbaliştii din jur s-au speriat şi au făcut imediat semn spre medici, Păun punându-şi mâinile în cap. Totul s-a terminat cu bine, iar Boli s-a ridicat şi a continuat partida.

În minutul 63, Ciprian Deac a lansat o minge în adâncime, pe care Omrani a trimis-o spre poarta oltenilor, însă a trecut puţin pe lângă stâlpul porţii. Cinci minute mai târziu, Bordeianu a şutat din afara careului, puternic spre poarta lui Pigliacelli, însă goalkeeperul italian a respins ferm, în faţă.

Pe final de meci, Craiova a primit o lovitură liberă, dar fostul jucător al Viitorului, Alexandru Cicâldău a şutut mult peste poarta campioanei României.

S-a încheiat 0-0, iar CFR Cluj rămâne lider în clasamentul play-off-ului Ligii 1 Betano cu 37 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne pe locul trei cu 30 de puncte.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici