Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 4-1

Echipa CFR Cluj, campioana României, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-1), de formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I.

95 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 4-1

Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 4-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Fl. Costea '1, '68, D. Stoica '6 (penalti) şi M. Costea '70, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alcantara, în minutul 43.

În secunda 40 a întâlnirii, Florin Costea a deschis scorul pentru Universitatea Craiova cu un şut din interiorul careului, după o recuperare reuşită de fratele său, Mihai Costea.

În minutul 6, Dorel Stoica a transformat penaltiul acordat de arbitrul Alexandru Deaconu pentru un fault comis de Viera asupra lui Şoavă şi a ridicat scorul la 2-0 pentru Universitatea Craiova. După gol, Stoica şi-a scos tricoul şi a afişat un mesaj pentru nepoata sa. Pentru acest gest, căpitanul oltenilor a primit cartonaş galben.

CFR Cluj a redus din diferenţă, în minutul 43, prin Alcantara, care a reluat cu capul din 6 metri un balon centrat din corner de Pereira.

În minutul 68, Dănănae a centrat de pe partea dreaptă, iar Florin Costea a reluat balonul cu capul din 6 metri şi a ridicat scorul la 3-1 pentru Universitatea Craiova.

Golul patru al oltenilor a fost marcat de Mihai Costea în minutul 70. Acesta a scăpat singur de la mijlocul terenului şi l-a învins pe portarul Nuno Claro cu un şut puternic de la 20 de metri.

Universitatea Craiova: 23. Bornescu - 18. Dănănae, 6. D. Stoica, 7. Găman, 27. Rose - 30. Prepeliţă, 13. Dilevski (2. Bărboianu '77), 8. Şoavă - 77. Wobay (28. Gângioveanu '72) - 9. M. Costea (20. Dina '82), 10. Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 18. Viera, 27. De Sousa (16. Dario Flores '46), 15. Alcantara, 4. Panin - 10. Frangipane (99. Ruiz '58), 31. Dani, 8. Peralta, 33. Pereira (77. Deac '80) - 23. Mara - 17. Y. Kone. Antrenor: Ales Jindra.

Cartonaşe galbene: D. Stoica '7, Bornescu '11, Şoavă '51, Fl. Costea '66. M. Costea '71 / Alcantara '55, Dario Flores '60.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici