Universitatea Craiova - FCSB 2-1 | Oltenii fac un nou pas spre un titlu istoric

  • Alexandru Cicâldău şi Dan Nistor au marcat golurile Universităţii Craiova, din penalty
  • Oltenii nu mai câştigaseră de aproape doi ani în faţa lui FCSB
  • Universitatea Craiova se menţine pe primul loc al Ligii 1, cu trei etape înainte de finalul sezonului
1256 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - FCSB 2-1 | Oltenii fac un nou pas spre un titlu istoric

Sursa foto: Mediafaxfoto

"Suntem cu voi", a fost mesajul lăsat de suporterii Craiovei pe o întreagă peluză, la derby-ul cu FCSB. Oamenii lui Bergodi au început bine meciul. În minutul 23, Valentin Mihăilă a scos un penalty, iar Alexandru Cicâldău a deschis scorul. Oltenii s-au retras după gol şi FCSB a egalat prin Iulian Cristea. 
În repriza secundă, Craiova a primit un nou penalty, după ce portarul Vlad l-a lovit cu pumnul pe Elvir Koljic. Dan Nistor a dat golul victoriei, care o menţine pe Craiova în cursa pentru primul titlu din ultimii 29 de ani. FCSB a picat pe locul 5 în playoff şi e în pericol să rateze cupele europene. 
 
"Am reuşit să-i batem chiar atunci când trebuia. Mai avem trei meciuri, trei finale. Fiecare meci va fi foarte greu. Atitudinea a făcut diferenţa în această partidă şi trebuie să o ţinem tot aşa", a spus Alexandru Cicâldău, după victoria cu FCSB. 
 
CLASAMENT PLAYOFF LIGA 1
1. Universitatea Craiova - 41 puncte
2. CFR Cluj - 37 puncte
3. Astra Giurgiu - 30 de puncte
4. FC Botoşani - 29 puncte
5. FCSB - 28 puncte
6. Gaz Metan Mediaş - 25 puncte
* CFR Cluj joacă mâine, 13 iulie, cu Gaz Metan Mediaş

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici