Universitatea Craiova: Găman este netransferabil

Clubul Unievrsitatea Craiova a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că jucătorul Valerică Găman, aflat în Olanda unde negociază cu gruparea Vitesse Arnhem, este netransferabil.

21 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova: Găman este netransferabil

Universitatea Craiova: Găman este netransferabil

Sursa citată precizează că Găman este sub contract cu clubul oltean până în anul 2015 şi că jucătorul nu are acordul grupării pentru a negocia cu o altă echipă.

"Informăm opinia publică de faptul că am anunţat în scris clubul Vitesse Arnhem, dar şi FIFA, Federaţia Olandeză de Fotbal şi Federaţia Română de Fotbal cu privire la situaţia reală a jucătorului Găman Valerică, faţă de cele apărute pe site-ul oficial al clubului olandez Vitesse Arnhem. În acest moment, jucătorul Găman Valerică este netransferabil. Orice contact cu acest jucător, fară acordul nostru, al vreunui club este o încălcare gravă a regulamentelor FIFA şi sunt pasibili, atât clubul respectiv, cât şi jucătorul, de sancţiunile disciplinare prevăzute în regulamentele FIFA", se mai arată pe site-ul Universităţii Craiova.

Găman, aproape de un transfer la Vitese Arnhem

Jucătorul Universităţii Craiova Valerică Găman este aproape de un transfer la formaţia olandeză Vitesse Arnhem, tranzacţia urmând a fi perfectată după ce fundaşul va efectua vizita medicală, informează site-ul oficial al echipei de pe locul 14 în Eredivisie.

"Vitesse este în ultima parte a negocierilor pentru atacantul Wlfried Bony (n.r - ivorian de 22 de ani, de la Sparta Praga) şi fundaşul Valerică Găman. Luni, clubul va definitiva ultimele detalii contractuale şi jucătorii vor efectua vizita medicală", notează sursa citată.

Niciunul dintre cei doi nu a semnat contracte cu Vitesse, dar vor încheia înţelegeri pe termen lung cu gruparea olandeză.

Găman, 21 de ani, a fost internaţional de tineret al României. El împreună cu coechipierul său Ştefan Bărboianu au fugit din cantonamentul Universităţii Craiova în urmă cu două săptămâni. Cei doi sunt obiectul unui litigiu între patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi fostul manager general al oltenilor, Victor Piţurcă.

Găman şi Bărboianu au cerut LPF să-i declare jucători liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care Mititelu i le-a dat lui Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici