Universitatea Craiova - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-3, în Liga I

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

38 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-3, în Liga I

Universitatea Craiova - Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-3, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile echipei oaspete au fost marcate de Răduţ '4, Kone '19 şi Daniel Stan '67, în timp ce pentru gazde a punctat Mihai Dina '39.

Scorul a fost deschis în minutul 4 de Internaţional Curtea de Argeş, prin atacantul Mihai Răduţ, care după un dribling scurt la 25 de metri a şutat plasat în vinclul drept al porţii apărate de Silviu Lung Jr.

Echipa oaspete îşi majorează diferenţa în minutul 19, scor 0-2, după ce Emmanuel Kone primeşte o pasă în adâncime, la limita ofsaidului, şi din 10 metri trimite în plasa laterală.

Universitatea Craiova reduce din diferenţă în minutul 39, scor 1-2. După mai multe centrări în careul oaspeţilor, atacantul Mihai Dina, din 7 metri, trimite puternic mingea în poarta adversă.

Scorul final, 1-3, este stabilit în minutul 67, când Daniel Stan a plecat de la 35 de metri, la limita ofsaidului, şi a marcat cu o scăriţă peste Lung, ieşit la mijlocul careului.

În minutul 79, jucătorul bulgar Iliev (Universitatea Craiova) primeşte cartonaşul roşu, pentru un fault în postură de ultim apărător, după ce Lazăr scăpase singur spre poartă.

Universitatea Craiova: 21. Lung - 99. Buleică (32. Bădoi '32), 4. Iliev, 7. Găman, 17. Bălace - 3. Prepeliţă, 3. Barbu (28. Gângioveanu '62), 13. Dilevski, 25. Firţulescu (18. Crăciun '24) - 9. M. Costea, 20. Dina. Antrenor: Mark Wotte.

Internaţional Curtea de Argeş: 12. M. Popa - 6. Blay, 3. Viera, 21. Chiricheş, 24. Frăsineanu 2. Băcilă (10. Lazăr '31), 27. Pintili, 14. Voiculeţ (29. Menassel '63), 5. Kone - 7. Răduţ, 9. Apostu (30. D. Stan '46). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Răduţ '51, Popa '64

Cartonaş roşu: Iliev '79

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) - Ionel Popa, Zoltan Szekely (asistenţi) - Mihai Prodan (rezervă).

Observatori: Romeo Paşcu, Ioan Mureşan.

La meciul disputat la Drobeta Turnu Severin au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, printre care s-a aflat şi antrenorul Ilie Balaci.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici