Universitatea Craiova învinge pe FC Hermanstadt acasă. „Leii din Bănie” îşi asigură locul 3 în play-off-ul Ligii 1

Universitatea Craiova a învins vineri seara, la limită, pe FC Hermanstadt, în a doua partidă a etapei a 24-a a Ligii 1.

665 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova învinge pe FC Hermanstadt acasă. „Leii din Bănie” îşi asigură locul 3 în play-off-ul Ligii 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Universitatea Craiova-FC Hermanstadt, s-a încheiat 1-0, vineri seara, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii au avut o primă ocazie incredibilă, prin Cicâldău, care a şutat din 6 metri în bară, apoi mingea a ricoşat în bara opusă şi de acolo în braţele portarului.

Acelaşi Cicâldău a deschis scorul în minutul 33, transformând o lovitură liberă din marginea careului. Craiovenii au dominat şi repriza secundă, totuşi cea mai mare ocazie au avut-o sibienii, care în primul minut suplimentar de joc au şutat spre poartă de două ori, în aceeaşi fază, Pigliacelli fiind la post de fiecare dată.

Craiova îşi securizează locul 3 în clasament şi aşteaptă erorile celor de la CFR Cluj şi FCSB, pentru a spera la un loc mai bun. FC Hermanstadt e pe 14 şi aşteaptă adversari mai accesibili pentru a încerca să iasă din subsolul clasamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici