Universitatea Craiova l-a suspendat pe Wotte pentru indisciplină şi lipsă de profesionalism

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că tehnicianul Mark Wotte a fost suspendat din funcţie ca urmare a unor fapte repetate şi grave de indisciplină, precum şi din cauza lipsei de profesionalism.

24 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova l-a suspendat pe Wotte pentru indisciplină şi lipsă de profesionalism

Universitatea Craiova l-a suspendat pe Wotte pentru indisciplină şi lipsă de profesionalism (Imagine: Bogdan_Danescu/Mediafax Foto)

"Având în vedere mai multe referate privind fapte repetate şi grave de indisciplină, precum şi lipsă de profesionalism, Consiliul Director al SC Fotbal Club U Craiova SA a hotărât în şedinţa de astăzi, 3.05.2010, suspendarea pe o perioadă de 30 de zile a antrenorului Mark Wotte", se arată în comunicatul clubului craiovean.

În comunicat se mai menţionează că Universitatea Craiova a luat act de demisia antrenorului secund Corneliu Papură şi că pe banca tehnică se vor afla George Biţă şi Eugen Trică, la meciurile cu Cealhăul Piatra Neamţ şi CFR Cluj.

Universitatea Craiova anunţase, tot luni, pe site-ul oficial, că antrenorul Mark Wotte şi secundul său Gerard van Ruitenburg au fost suspendaţi pentru o perioadă de 30 de zile din funcţiile pe care le ocupau la gruparea olteană, din cauza rezultatelor slabe obţinute în retur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici