Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 1-1

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

24 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 1-1

Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Dina '42 pentru Universitatea, respectiv Paraschiv '16 pentru oaspeţi.

Gabriel Paraschiv a deschis scorul pentru Oţelul în minutul 16, când a marcat cu capul, de la 8 metri, după o centrare de pe stânga a lui Emil Jula.

Universitatea Craiova a restabilit egalitatea în minutul 42, prin Mihai Dina. Gângioveanu a centrat de pe stânga la prima bară, iar Dina, în duel cu un fundaş advers, a înscris cu capul, pe spate, din cădere, la colţul lung.

La Universitatea Craiova au debutat, sâmbătă, în Liga I, doi jucători: portarul Silviu Lung jr., fiul fostului internaţional Silviu Lung, titularizat în locul lui Mircea Bornescu, suspendat, şi Cătălin Ştefăniţă Crăciun, jucător născut în 1991, adus de la echipa a doua pentru acest meci.

Antrenorul Petre Grigoraş nu a însoţit echipa Oţelul Galaţi la Craiova, deoarece soţia sa, aflată la Constanţa, are grave probleme de sănătate, după ce a suferit o semipareză, potrivit directorului general adjunct, Cătălin Tofan.

La meci au asistat 2.500 de spectatori, între care şi 30 de suporteri ai echipei Oţelul Galaţi.

În minutul 30 al întâlnirii, arbitrul Laurenţiu Danşa a fost protagonistul unui moment amuzant. La o fază la care a oprit jocul pentru a acorda lovitură liberă, în momentul în care a ridicat mâna l-a lovit peste faţă pe mijlocaşul Oţelului, Gabriel Paraschiv, care se afla în spatele său, stârnind râsetele spectatorilor.

La meci au asistat şi antrenorii secunzi ai echipei naţionale a României, Ştefan Iovan şi Gabriel Boldici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici