Universitatea Craiova ratează ocazia de a urca pe podium. Farul Constanţa trece pe loc de play off

Universitatea Craiova a fost învinsă duminică seara de Farul Constanţa, scor final 1-2, în cel mai disputat meci al etapei cu numărul 22, din Superligă, unul cu foarte multe faze de poartă, statisticile arătând un număr total de 33 de ocazii de gol.

396 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova ratează ocazia de a urca pe podium. Farul Constanţa trece pe loc de play off

Sursă foto: Facebook/Universitatea Craiova

O victorie a oltenilor le-ar fi adus prezenţa pe podiumul Superligii, însă gazdele de duminică au ratat nepermis de mult şi au suferit în apărare, unde oaspeţii ar fi putut puncta de mai multe ori, doar Louis Munteanu ratând de trei ori singur cu portarul.

Marinarii au deschis scorul prin Rivaldinho, în minutul 14, care a profitat de o respingere norocoasă a portarului advers, după un şut al lui Munteanu.

Tot de o respingere norocoasă a profitat şi Universitatea, Baiaram, angajat perfect de Mitriţă, şutând în Aioani, de la care mingea a ajuns la Creţu, care a egalat (1-1, min. 36).

Scorul final a fost stabilit de Louis Munteanu, şi tot cu ajutorul unei devieri, de data aceasta a debutantului la olteni, Maldonado, fostul jucător al lui Everton, care a deviat în proprie poartă şutul constănţeanului (1-2, min. 43).

S-a încheiat 1-2, în ciuda faptului că în partea secundă au fost numeroase ocazii de a se marca, la ambele porţi, inclusiv o bară a lui Mitriţă, ocazii de unu la unu, precum şi o minge scoasă de pe linia porţii de Maldonado.

Universitatea Craiova rămâne pe locul 4 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce farul Constanţa urcă pe locul 6, ultimul ce duce în play-off, cu 33 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici